Klaus Iohannis merge la Cluj. Președintele participă la festivitățile de deschidere a anului Universitar 1
Iohannis
Ultima Ora Social

Klaus Iohannis merge la Cluj. Președintele participă la festivitățile de deschidere a anului Universitar

Universitatea ‘Babeş-Bolyai’ din Cluj-Napoca organizează, luni, festivitatea de deschidere a noului an universitar, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Potrivit site-ului UBB, instituţia de învăţământ superior împlineşte în acest an un secol de la fondarea ca universitate românească, „prilej de sărbătoare pentru întreaga comunitate numită, conform tradiţiei, Alma Mater Napocensis”.

La încheierea ceremoniei de deschidere toţi participanţii sunt invitaţi să ia parte la Marşul Centenar pe traseul Str. M. Kogălniceanu – Piaţa Avram Iancu – Piaţa Unirii.

Mai multe universităţi din Bucureşti şi din ţară organizează, luni, festivităţi de deschidere a anului universitar 2019-2020.Printre acestea se numără Universitatea din Bucureşti, Academia de Studii Economice şi Universitatea Babeş Bolyai din Cluj, dar şi mai multe facultăţi din cadrul Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative.

Universitatea din Bucureşti deschide anul universitar prin evenimente care aduc în faţa studenţilor diplomaţi, personalităţi din diverse domenii, profesori, dar şi renumiţi membri ai comunităţii socio-culturale româneşti.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.