VIDEO. Klaus Iohannis îngroapă definitiv PSD! Președintele a spus cine va fi la guvernare și după alegeri 9
Ultima Ora Politic

VIDEO. Klaus Iohannis îngroapă definitiv PSD! Președintele a spus cine va fi la guvernare și după alegeri

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent la inaugurarea Magistralei 5 de metrou, alături de premierul Ludovic Orban și de ministrul transporturilor Lucian Bode.

Iohannis, a lăudat Guvernul Orban pentru că, după mai bine de 3 de ani se va putea circula cu metroul și în această zonă foarte aglomerată a Capitalei.

Președintele i-a transmis premierului Orban, că are de continuat muca începută la Guvern.

”În primul rând, felicitări, și Metrorex, și Ministerului Transporturilor, Guvernului, care s-a implicat în mod exemplar în finalizarea acestei investiții, și mi-am permis adineaori, jos, pe peron, să îi felicit și pe cei care au construit efectiv această linie de metrou.

Este o mare realizare, trebuie să recunoaștem acest lucru, este cert, după Revoluție, cea mai mare realizare de acest tip, de tip metrou, din România.

Sigur, nu a fost ușor până aici și această linie risca să devină așa, un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar, iată, a venit un guvern hotărât, care a dorit să dovedească că și astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes. Și iată că se inaugurează.

Această realizare, cu certitudine, contribuie la îmbunătățirea vieții în București și este foarte important să se continue pe această linie. Trebuie să ajungem și cu infrastructura de transport în secolul XXI.

VIDEO. Klaus Iohannis îngroapă definitiv PSD! Președintele a spus cine va fi la guvernare și după alegeri 10

Oamenii își doresc infrastructură, mobilitatea devine din ce în ce mai importantă pentru fiecare român și pentru asta Guvernul va trebui să insiste foarte mult – și eu voi insista foarte mult – pentru că avem nevoie de foarte multă infrastructură de transport, de comunicare, și așa mai departe.

Important de subliniat este că o bună parte din această investiție s-a finanțat din fonduri europene. Avem în continuare fonduri europene la dispoziție și avem la dispoziție sume imense. Deci, se poate continua într-un ritm alert dezvoltarea infrastructurii din România și sper ca acest lucru să se și întâmple.

VIDEO. Klaus Iohannis îngroapă definitiv PSD! Președintele a spus cine va fi la guvernare și după alegeri 11

În final, fiindcă perioada în care trăim este una complicată – și nu mă refer la complicațiile politice, ci la pandemie – și pe această linie este important să circulăm în siguranță și să fim protejați.

Așadar, dragi bucureșteni, vă rog să nu uitați când folosiți și această nouă linie: masca, distanța, igiena, pentru a trece cu bine prin această perioadă foarte dificilă.

Și, în final, domnule Prim-ministru, domnule ministru, vă așteaptă multe, multe lucrări. Unele începute, care trebuie finalizate, unele planificate – și am discutat în metrou despre proiectele de extindere.

Vă doresc mult succes, multă energie și tuturor multă sănătate!”, a spus Iohannis.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii