Klaus Iohannis a făcut anunțul! El va conduce Campania de vaccinare anti-COVID-19. FOTO-VIDEO 3
Social Ultima Ora

Klaus Iohannis a făcut anunțul! El va conduce Campania de vaccinare anti-COVID-19. FOTO-VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Valeriu Gheorghiţă, medic la Spitalul Militar Central, va fi coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel naţional.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

”Am avut astăzi cea de-a treia şedinţă cu autorităţile şi experţii în domeniu pentru pregătirea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

România, ca parte a acordurilor europene, trebuie să fie pregătită pentru a gestiona această campanie.

După elaborarea strategiei de vaccinare anti-COVID 19 care va fi făcută publică săptămâna viitoare, autorităţile au început implementarea acestei strategii.

A fost desemnat un coordonator al campaniei la nivel naţional în persoana domnului doctor Valeriu Gheorghiţă”, a anunţat Iohannis.

Klaus Iohannis a făcut anunțul! El va conduce Campania de vaccinare anti-COVID-19. FOTO-VIDEO 4

Medicul Valeriu Gheorghiţă are 38 de ani, a absolvit în 2006 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel.

Rezidenţiatul l-a făcut la Spitalul ”Matei Balş”. Din 2012 lucrează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr Carol Davila”, mai întâi ca medic specialist Boli Infecţioase şi apoi ca medic primar. Din 2016 este asistent universitar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.