Katy Perry
Ultima Ora Social

Katy Perry, vinovată pentru moartea unei călugărițe, iar altă a ajuns în faliment

Cântăreața Katy Perry poartă un război legal de ani de zile cu niște călugărițe din Los Angeles, privind vânzarea unei proprietăți, iar lucrurile s-ar putea termina prost pentru ambele părți. La doar câteva zile după ce o călugăriță a murit în sala de judecată, o altă călugăriță face un apel public și îi cere cântăreței să pună capăt procesului, relatează The Telegraph

Călugărița Rita Callanan spune că toate costurile de judecată au adus-o în pragul falimentului și că nu mai are bani nici pentru a-și cumpăra mâncare. Femeia în vârstă de 80 de ani spune că primește cecuri lunare de la Vatican, pentru a-și asigura traiul zilnic, după ce Arhidieceza din Los Angeles i-a micșorat pensia.

Callanan, care suferă de diabet și cancer la sân, spune că a fost amenințată că îi va fi anulată asigurarea de sănătate, iar Arhidieceza a refuzat să îi mai plătească facturile: „A trebuit să împrumut bani de la prieteni, pentru că nu voiam să îmi fie anulată asigurarea de sănătate”, spune ea.

Scandalul între călugărițe și Katy Perry a izbucnit după ce cântăreața a vrut să cumpere de la Arhidieceză o proprietate din Los Angeles, cu 25 de dormitoare, în care au locuit călugărițele la un moment dat. Însă acestea au contestat vânzarea, susținând că proprietatea le aparține și că negociaseră deja un preț pentru vânzare cu Dana Hollister, proprietara unui restaurant local, care voia să transforme clădirea în hotel.

În anii care au trecut de când se judecă procesul, Hollister a ajuns la faliment, iar bătălia legală s-a complicat și mai mult. Pe de altă parte, Arhidieceza susține că proprietatea nu este a călugărițelor, așa că acestea nu ar avea niciun drept să o vândă.

Rose Holzman, a doua călugăriță implicată în proces, s-a prăbușit și a murit în sala de judecată, în urmă cu o săptămână, la vârsta de 89 de ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.