Iohannis anunță cutremurul pentru penali! Ce se va întâmpla cu legile justiției măcelărite de Dragnea 1
Ultima Ora iohannis Justiție Politic

Iohannis anunță cutremurul pentru penali! Ce se va întâmpla cu legile justiției măcelărite de Dragnea

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, în urma dezvăluirilor făcute de Tudorel Toader, că Guvernul Orban va veni cu un proiect de lege pentru a repara legile Justiţiei măcelărite de PSD în era Dragnea.

”Am avut o şedinţă de lucru cu premierul Orban. Ne-am concentrat pe două teme: fondurile europene şi legile Justiţiei.​

E o propunere a Comisiei Europene pe care noi o găsim bună. Vom beneficia de mai multe fonduri europene decât am avut iniţial în plan înainte de criză. În realitate, avem de a face cu un proiect în care României i se alocă fonduri importante. Urmează fazele de negociere. Proiectul nu e definitiv. Va fi negociat între liderii statelor şi în parlamentele naţionale.

Noi vom investi aceşti bani în proiecte foarte importante pentru România: autostrăzi, linii de cale ferată, proiecte de energie regenerabilă, sănătate, învăţământ. Suntem hotărâţi să ne batem cu toţii pentru a primi o alocare substanţială pentru România.

Legile Justiţiei.

A început o discuţie ciudată în PSD. Au fost dezvăluiri din perioada în care PSD a atacat violent Justiţia. Din fericire, am reuşit să oprim o parte din aceste atacuri.

Acum un an, românii au spus clar la referendumul pe Justiţie STOP măcelăririi legilor Justiţiei. PSD a încercat să pună piciorul pe Justiţie.

PSD încearcă să frângă independenţa Justiţiei.   Acum au început unii cu alţii să-şi plătească poliţe. Aceste legi ale Justiţiei trebuie reparate. Este nevoie de un pas hotărât şi curajos. Guvernul va veni cu iniţiativă legilativă pentru a repara legile Justiţiei.

Trebuie să ducem la bun sfârşit ce am început anul trecut la refrendum. Săptămânile viitoare vor avea loc consultări.   Pandemie. Atrag atenţia! virusul e încă în societate. E foarte important să foim conştienţi de noua normalitate. Purtatul măştii, distanţarea, spălatul pe mâini rămân extrem de importante”, a declarat Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii