Înfricoșător. Mario Iorgulescu dădea 300 de euro pe zi pentru cocaină 1
Ultima oră. Mario Iorgulescu și-a revenit din comă. Procurorii îl așteaptă în România
Ultima Ora Justiție Social

Înfricoșător. Mario Iorgulescu dădea 300 de euro pe zi pentru cocaină

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF care a provocat un accident îngrozitor, în urma căruia un tânăr tătic a fost ucis, era cunoscut ofițerilor antidrog.  

„Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanții de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din București și îl cunoșteam. Din ce a reieșit pe înregistrări, acesta consuma și 3, 4 grame pe zi și numai cocaină.

Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentrație de aproape 90 la sută, pe piață, și implicit și la el, ajunge undeva între 8 și 30 la sută. Traficanții îndoaie cocaina cu paracetamol și alte medicamente, pentru a obține o cantitate mult mai mare. de exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Și prețul e undeva între 50 și 100 de euro pe gram”, au dezvăluit surse judiciare. De aici ar rezulta că Mario Iorgulescu cheltuia aproximativ 300 d euro pe zi pentru cocaină. Adică 9.000 de euro pe lună.

Rănit și el în urma accidentului, Mario Iorgulescu se zbate acum între viață și moarte. Potrivit ultimelor informații, starea tânărului s-a agravat, iar medicii fac eforturi să-i salveze viața. Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. El este în continuare intubat și ventilat mecanic.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta rămânând și fără permisul de conducere.

Mario Iorgulescu, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.