Infotrafic: Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui 5
Social Ultima Ora

Infotrafic: Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic anunță, sâmbătă, mai multe restricții de circulație pe Autostrada A2, București-Constanța. Din cauza unor deficiențe care pun în pericol siguranța șoferilor și pasagerilor a fost deviat traficul pe podul Borcea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la km 145+670 de metri, s-au constatat deficiențe ale suprastructurii pe zona căii de rulare a Podului Borcea, care pun în pericol siguranța participanților la trafic.

„Din această cauză, s-a procedat la devierea traficului de pe calea 2 (sensul către Capitală) pe calea 1 (sensul către litoral), pe tronsonul kilometric 147-144+200 de metri, unde se va circula pe calea 1 în ambele sensuri”, anunță reprezentanții Poliției Române.

Potrivit acestora, din cauza lucrărilor de asfaltare, pe sensul către Capitală al autostrăzii București-Constanța, s-a închis nodul rutier de la kilometrul 15, ieșirea spre Cernica. Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se va face prin DNCB.

Pe tronsonul kilometric 27-33, între localitățile Brănești, județul Ilfov, și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

De asemena, sunt restricții de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17 al sensului de mers către litoral, unde se desfășoară lucrări de asfaltare. Astfel, traficul are loc pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), au mai anunțat reprezentanții Poliției Române.

(sursa: Mediafax)

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii