Suedia învinge la limită Elveția și se califică în sferturi
Ultima Ora Sport

INEDIT. Niciun jucător rămas în Campionatul Mondial de fotbal nu a mai jucat finala

INEDIT. Niciun jucător rămas în Campionatul Mondial de fotbal nu a mai jucat finala

După eliminarea Spaniei în optimile de finală, niciun jucător de la celelalte selecţionate rămase în cursă la Cupa Mondială din Rusia nu a mai jucat o finală de Mondial, relatează agenţia EFE.

Cu plecarea acasă a Germaniei şi Spaniei, ultimele două campioane mondiale, niciun jucător rămas la turneul final din Rusia nu a mai jucat o finală de Mondial.

Brazilia, campioană mondială în 2002, nu are niciun jucător din cei 23 convocaţi care să fi participat la Cupa Mondială din Coreea de Sud şi Japonia.

Argentina, vicecampioana mondială, a fost eliminată în optimi de Franţa, iar Olanda, vicecampioana mondială din 2010, nu s-a calificat în turneul final din Rusia.

Franţa, vicecampioană mondială în 2006, nu are, de asemenea, vreun ”supravieţuitor” în actualul lot, în timp ce Italia, campioana mondială din 2006, nu a reuşit calificarea.

Jucătorii celor două echipe care vor ajunge în finala CM 2018 vor disputa în premieră ultimul act al acestei competiţii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii