Incredibil. Video. Timișoreni ”gazați” în centrul orașului de angajații unei firme de dezinsecție 1
Incredibil. Timișoreni ”gazați” în centrul orașului de angajații unei firme de dezinsecție
Ultima Ora Social

Incredibil. Video. Timișoreni ”gazați” în centrul orașului de angajații unei firme de dezinsecție

Mai mulți timișoreni care se aflau în Piața Libertății, situată în centrul orașului, au fost „gazați” de doi angajați ai firmei de dezinsecție care au început să stropească cu substanțe pentru combaterea insectelor fără a-i avertiza, lăsând în urma lor o ceață densă, conform mediafax.ro

Incidentul a avut loc în Piața Libertății din Timișoara în urmă cu două nopți, fiind filmat de o tânără, iar ulterior imaginile au fost postate pe Facebook.

Dezinsectie in cel mai pur stil romanesc. Am ajuns acasa. Scapa cine poate!#Timisoara

Publicată de Cristina Lise pe Marţi, 23 iulie 2019

„Dezinsecție în cel mai pur stil românesc. Am ajuns acasă. Scapă cine poate”, a scris tânăra care a filmat incidentul pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

În imagini se poate observa cum doi angajați ai firmei de dezinsecție din Timișoara stropesc cu substanțe împotriva insectelor copacii din Piața Libertății, aflată în centrul orașului. Mai multe persoane care se relaxau pe două bănci au fost nevoite să se ridice și să plece după ce au observat că cei doi angajați se apropie de ele, fără a le avertiza. În urma lor, angajații au lăsat o ceață densă.

Reprezentanții firmei care a câștigat licitația pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție și deratizare în Timișoara, în primăvara acestui an, au arătat, în momentul prezentării utilajelor și substanțelor, că utilizează în oraș 16 aparate de ceață rece și opt de ceață caldă, purtate de către operatori, pentru stropirea împotriva insectelor cu o substanță biodegradabilă.

„Substanța utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție nu pune în pericol populația și animalele”, a informat, recent, Primăria Timișoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.