VIDEO Incredibil! PSD spune că românii sunt CIUMAȚII Europei! ”Să-i mulțumim lui Orban”
VIDEO Incredibil! PSD spune că românii sunt CIUMAȚII Europei! ”Să-i mulțumim lui Orban”
Ultima Ora Politic

VIDEO Incredibil! PSD spune că românii sunt CIUMAȚII Europei! ”Să-i mulțumim lui Orban”

Reprezentanții PSD scriu pe facebook că românii au devenit ”Ciuma Europei”, după ce mai multe țări din Uniunea Europeană și nu numai au restricționat accesul compatrioților noștrii.

PSD afirmă că, acest lucru se datorează proastei gestionări a pandemiei de Coronavirus de către Guvernul Orban.

Șeful comunicatorilor este fostul ministru al muncii, Lia Olguța Vasilescu.

”Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei.

Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai.

#GuvernațiNUmaiFURAȚI

#GuvernațiNUmaiMANIPULAȚI

Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban!

Românii devin ciumații Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai. #GuvernațiNUmaiFURAȚI#GuvernațiNUmaiMANIPULAȚI

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 10 iulie 2020

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii