Incredibil: Liderul Alianței Tăticilor, arestat 30 de zile pentru că și-a violat fiica 1
Președintele TATA, scos din arest. Ce vor face polițiștii
Ultima Ora Justiție

Incredibil: Liderul Alianței Tăticilor, arestat 30 de zile pentru că și-a violat fiica

Polițiștii l-au reținut miercuri pe președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici. Acesta a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru că este bănuit că ar fi agresat sexual și violat un minor, anunță surse judiciare, pentru Mediafax. Drăghici este bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victimele sale fiind chiar fiica sa vitregă minoră, mai arată sursa citată.

Bărbatul este bănuit de viol și agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei. Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârșite pe parcursul a  3-4 ani și ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleași surse. Astfel, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 și-a violat fiica vitregă. La vremea aceea, copila avea vârsta de 10 ani. Acesta ar fi atins-o în zona intimă și o obliga să întrețină relații intime cu el.

Astfel, Bogdan Drăghici urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. El este în prezent reținut în arestul central al Poliției Capitalei.  Drăghici s-a făcut remarcat în spațiul public ca liderul T.A.T.A. Alianța este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie și a inițiat mai multe acţiuni în acest sens.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.