i
Ultima Ora Social

ÎNCERCARE de EVADARE din Penitenciarul Poarta Albă. Unde au fost prinși cei doi fugari

ÎNCERCARE de EVADARE din Penitenciarul Poarta Albă. Unde au fost prinși cei doi fugari

Doi tineri au încercat să evadeze din Penitenciarul Poarta Albă, dar au fost prinși după nouă ore. Nu reușiseră să ajungă departe, dar acum s-ar fi aflat în libertate dacă gardineii nu scotoceau amănunțit tot penitenciarul. Închisoarea se întinde pe mai mult de 3 hectare, iar cei doi indivizi se ascunseseră pe timpul nopții într-o clădire dezafectată.

Duminică seara, în jurul orei 22.00, cei doi tineriau mers la cabinetul medical al unităţii. Ei se află în arest preventiv pentru tâlhărie. În întuneric au sărit o poartă și s-au ascuns într-o clădire părăsită, cu intenția de a fugi efectiv imediat ce se va lumina.

Au părăsit secţia de detenţie. A fost alarmată unitatea, au fost formate echipele de căutare şi s-au făcut cercetări toată noaptea. Vă daţi seama, nu este vorba despre o singură clădire, la verticală, penitenciarul se întinde pe aproximativ două hectare. Au fost găsiţi imediat după ce s-a luminat afară, ascunşi într-o clădire dezafectată’, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, citat de mediafax.ro.

Întreaga acţiune de căutare a durat aproximativ nouă ore, iar cei doi tineri sunt cercetați acum și pentru tentativă de evadare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.