Incendiu puternic la o hală cu autoturisme în Vrancea. Cel puțin 9 vehicule au fost făcute scrum
Incendiu puternic în Constanța la un depozit de materiale de construcție
Ultima Ora Social

Incendiu puternic la un depozit de deșeuri reciclabile din Hunedoara

Pompierii din Deva intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de deşeuri reciclabile aflat în localitatea Chișcădaga, din județul Hunedoara. Niciun angajat nu a fost rănit, dar specialiștii analizează gradul de poluare al aerului, transmite MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat că incendiul a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri reciclabile aflat în satul Chișcădaga, din comuna Șoimuș, județul Hunedoara.

„Pompierii deveni intervin cu trei autospeciale de stingere cu capacitate de 9.000 de litri, o autoscară, o ambulanță tip B2 și autospeciala specializată în detectare chimică bacteriologică, radiologică și nucleară, pentru gestionarea situației generate de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deșeurilor. Niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit. La momentul sosirii, pompierii au găsit un incendiu ce se manifesta la baloți de deșeuri textile și plastice depozitați pe aproximativ 300 de metri pătrați”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

În aproximativ 15 minute, pompierii au stins flăcările, iar la ora transmiterii acestei știri se lucrează pentru lichidarea focarelor.

Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată.

Autospeciala specializată în detectare chimică, bacteriologică, radiologică și nucleară analizează gradul de poluare a aerului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.