40 metri pătraţi din acoperişul unei școli mistuit de un incendiu
40 metri pătraţi din acoperişul unei școli mistuit de un incendiu
Social Ultima Ora

Incendiu puternic în Piața Centrală din Turda. Flăcările au făcut prăpăd. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, marți seara în Piața Centrală din Turda, flăcările mistuind mai multe spații comerciale.

Pompierii turdeni au fost alertați și au intervenit, încercând să stingă focul care a cuprins ghereta și care risca să se extindă și la alte construcții din piață.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în acestă seară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei gherete, situate în piața agroalimentară din Piața Republicii, municipiul Turda.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 18.20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, unde au găsit o gheretă în care se comercializau legume-fructe, cuprinsă în totalitate de flăcări și care se extinseră la alte două gherete, în care funcționa o plăcintărie, iar cea de-a doua era dezafectată.

În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau persoane în incinta pieței agroalimentare, astfel că nu au fost necesare măsuri de evacuare și nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Un incendiu a mistuit mai multe spații comerciale din Piața Centrală din Turda
Un incendiu a mistuit mai multe spații comerciale din Piața Centrală din Turda

Incendiul s-a produs pe la ora 18.20.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.