Incendiu de lângă casa criminalului nu a fost stins. Pompierii acționează de 24 de ore 5
Incendiu de lângă casa criminalului nu a fost stins. Pompierii acționează de 24 de ore
Ultima Ora Social

Incendiu de lângă casa criminalului nu a fost stins. Pompierii acționează de 24 de ore

Pompierii intervin, miercuri dimineața, pentru stingerea incendiului care a izbucnit marți la groapa de gunoi din Caracal. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, la faţa locului acționează mai multe echipaje cu apă și spumă.

Reprezentanții ISU Olt susțin că incendiul nu mai este generalizat și speră că acesta va fi lichidat în cursul zilei de miercuri.

„Nu mai arde generalizat. Sunt zone în care arde. Groapa are o înălţime de 5-6 metri şi arde şi în adâncime. Focul este răspândit şi de vânt. În acest moment, intervin trei echipaje cu apă şi spumă, două motopompe care acţionează direct asupra incendiului şi alte două motopompe pentru alimentarea autospecialelor cu apă. Noi sperăm că azi (miercuri-n.r.) incendiul va fi lichidat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, maiorul Cornel Gologan din cadrul ISU Olt.

Potrivit acestuia, după stingerea incendiului la faţa locului va rămâne un echipaj pentru monitorizare pentru că focul poate să reapară.

Reprezenzanţii ISU Olt au precizat că nu pot stabili deocamdată cauza incendiului, suprafaţa care a ars fiind de peste un hectar.

Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal a fost semnalat marți, în jurul orei 14.30.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii