Ultima Ora Social Sport

Hotelul unui cunoscut fotbalist român, cuprins de flăcări: Incendiul a izbucnit la ultimul etaj

Hotelul fostului fotbalist Răzvan Raț a fost cuprins de flăcări, luni după-amiază. Incendiul a izbucnit la ultimul etaj al hotelului de patru stele din Slatina al fostului internațional, informează Știripesurse.ro. Persoanele care se aflau în hotel în momentul izbucnirii incendiului au fost evacuate. 

Focul a distrus mai multe obiecte de mobilier, electronice și elemente de birotică. Potrivit ISU Olt, mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului.

„Pompierii de la Detașamentul Slatina cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul al patrulea, al unui imobil cu domeniul de activitate turism, în municipiul Slatina, pe strada Piața Ecaterina Teodoroiu. În momentul sosirii pompierilor, persoanele din imobil erau evacuate, iar într-un imobil ardeau elemente de birotică și electronice”, a declarat Victor Enuş, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi fost declanșat de un aparat electric lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.