Hoț urmărit internațional de autoritățile din Spania după ce a furat 4,7 milioane de euro, prins la Constanța 1
Ultima Ora Social

Hoț urmărit internațional de autoritățile din Spania după ce a furat 4,7 milioane de euro, prins la Constanța

Hoț urmărit internațional de autoritățile din Spania după ce a furat 4,7 milioane de euro, prins la Constanța

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Constanța, urmărit internaţional de autoritățile din Spania după ce ar fi furat ceasuri și bijuterii de 4,7 milioane de euro, a fost prins la Constanţa.

Poliţiştii din Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și beneficiind de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române, au depistat marți un bărbat de 29 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile spaniole, scrie Mediafax.

Tânărul era dat în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, acesta fiind bănuit de sustragerea dintr-un magazin, din Spania, a mai multor obiecte de lux, precum ceasuri și bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În acțiune au fost angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.