FCSB, eliminată din cupele europene
FCSB, eliminată din cupele europene
Ultima Ora Sport

Gigi Becali se retrage din fotbal: ”Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League…”

Gigi Becali ia în calcul retragerea din fotbal după ce echipa sa a ratat calificarea în grupele Europa League, pentru al doilea an consecutiv. Patronul FCSB-ului afirmă că este posibil ca ratarea obiectivelor din ultimii ani să fie un mesaj pentru deciziile proaste luate.

„La fotbal trebuie să joci bărbăteşte, nu băieţeşte. Cu siguranţă că este o pedeapsă de Sus. Domnul ştie de ce. Poate e mai bine aşa pentru mine. Poate nu trebuie să ma calific şi să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne şi atunci o să mă las. Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League…”, a spus Gigi Becali, la Pro X. FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League pentru al doilea an la rând. Vicecampioana României a pierdut returul din Portugalia cu Vitoria Guimaraes, cu scorul de 0-1. În tur, rezultatul a fost egal, 0-0.

FCSB a pierdut, implicit, şi potul de peste 10 milioane de euro. Acum, vicecampioana rămâne cu duelurile din Liga 1 şi Cupa României. În următoarea etapă din campionat va juca împotriva Viitorului Constanţa, după care urmează duelurile cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.