Becali îl vinde pe Florin Tănase. Ofertă de 5 milioane de euro. ”E viitorul lui”
Gigi Becali, sumă uriașă ca dar de nuntă pentru fiica sa
Ultima Ora Sport

Gigi Becali îl face praf pe Cosmin Contra. ”Pleacă, ne distrugi. Nu știi de capul tău”

Gigi Becali consideră că selecționerul Cosmin Contra nu este omul potrivit care să aducă o calificare echipei naționale a României și finanțatorul FCSB a spus că va face orice îi va sta în putință să îl scoată pe Contra de la națională.

”Contra trebuie să știe un lucru. Dacă nu știi să faci selecție, mai bine te duci și stai acasă. Noi chiar am vrut să facem memoriu, ca asociație a Federației. Nu putem să dăm 800.000 de euro unui om care nu știe. Aici a demonstrat că habar n-are. Omul habar n-are de fotbal. Ca fotbalist, da, a fost mare, dar ca antrenor nu știe de capul lui. Dacă o să îl ținem acolo, să dăm bani, sute de mii de euro, nu o să ne mai calificăm niciodată. Am conceput un comunicat, pe care să îl dăm și public și la Federație. Nu ne convine să dăm sute de mii de euro unui om care nu știe fotbal. Să îl încărcăm de sute de mii de euro, să își bată joc de bani? Îți mai dăm încă opt sute, dar pleacă, pentru că ne distrugi”, a spus Becali, la PRO TV.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Cosmin Contra după ce selecționerul nu a luat în lotul pentru meciurile cu Spania și Malta niciun jucător de la FCSB, nici măcar pe Florinel Coman.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii