Gest impresionant pentru Australia. Un copil de șase ani face Koala din lut pentru a ajuta animalele. FOTO. VIDEO
Gest impresionant pentru Australia. Un copil de șase ani face Koala din lut pentru a ajuta animalele. FOTO. VIDEO
Ultima Ora Breaking News Externe Social

Gest impresionant pentru Australia. Un copil de șase ani face Koala din lut pentru a ajuta animalele. FOTO. VIDEO

Întristat de impactul devastator al incendiilor de vegetație din Australia asupra animalelor de aici, un băiețel de șase ani din Massachusetts a început să modeleze koala din argilă pentru a le ajua. Gestul sau nu este doar înduioșător, ci și unul cu un impact real, copilul reușind să strângă o suma impresionantă din vânzarea obiectelor.

Văzându-l afectat de situația animalelor, din Australia părințîi lui Owen Colley l-au întrebat dacă ar vrea să facă ceva pentru a le ajută. Împreună, s-au gândit că ar putea să facă niște figurine din argilă care să înfățișeze koala, unul dintre animalele cele mai afectate de calamitățile din Australia, relatează CNN.

Owen s-a apucat de modelat, în timp ce părințîi lui au găsit o modalitate pentru că oamenii să poată face donații către ONG-ul pentru salvarea vieții sălbatice Wildlife Rescue South Coast din Noul Wales de Sud. Fiecare persoană care donează cel puțîn 50 de dolari primește din partea familiei Colley o figurină.

Gest impresionant pentru Australia. Un copil de șase ani face Koala din lut pentru a ajuta animalele. FOTO. VIDEO 5

Owen a făcut până acum 55 de figurine și a strâns donații de peste 100.000 de dolari.Doar în Noul Wales de Sud au fost afectate de incendii aproape jumătate de miliard de animale, număr în care nu sunt incluse și insectele și broaștele.

Realizarea unei figurine durează între trei și patru minute, iar modelarea capului indragitilor ursuleți este partea preferată a lui Owen.

Părințîi ii explică impactul campaniei pe înțelesul lui: cu fiecare 25 de dolari strânși poate fi hrănit o luna un pui de cangur. Au ajutat până acum sute de animale.

Gest impresionant pentru Australia. Un copil de șase ani face Koala din lut pentru a ajuta animalele. FOTO. VIDEO 6

„Oricine poate face o diferența și atunci când cooperăm putem face o diferența și mai mare. Îmi place ideea că poate și alți copii pot face acest lucru în comunitățile lor pentru a strânge bani pentru această cauza minunată”, spune mama lui Owen.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.