Gabi Tamaș, lovitură de la judecători. Ce decizie a primit fotbalistul
Ultima Ora Sport

Gabi Tamaș a fost eliberat. Ce se va întâmpla cu fotbalistul

Judecătorul tribunalului din Lod a decis, luni, eliberarea din închisoare a fundaşului Gabriel Tamaş, reţinut în urmă cu şase zile, după ce a fost suprins băut la volan, informează sport1.co.il.

Tamaş a fost plasat în arest la domiciliu, i s-a reţinut permisul de conducere până la finalizarea procedurilor şi nu are voie să părsească Israelul.

„Nu vreau să vorbesc despre caz. Mulțumesc avocaților pentru sprijin și pentru ce au făcut. Cred că a fost un caz dificiel, ei au încercat ceva, dar nu a mers. Ei vor explica totul. Le mulțumesc fanilor, familiei mei. Vreau să le mulţumesc foarte mult gardienilor pentru că m-au ajutat să nu intru în depresie, pentru că am fost singur, am făcut o greşeală, dar nu cred că trebuia să fiu băgat în asta, dar aceasta este viaţa”, a spus Tamaş, potrvit one.co.il.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.