Frații Simion au inaugurat o sală de box la Moreni 1
Breaking News important Sport Ultima Ora

Frații Simion au inaugurat o sală de box la Moreni

Dorel, Marian și Gheorghe Simion formează cea mai cunoscută și medaliată familie din boxul romînesc. Laureați la campioanetele europene, mondiale și Jocurile Olimpice, cei trei foști mari pugiliști se gândesc și la cei care le calcă pe urme și vor să se asigure că viitorul acestui sport arată bine.

Tocmai de aceea, Gheorghe și cei doi fii au fost prezenți la Moreni la deschiderea unei noi săli de box, la inițiativa lui Răzvan Bejan, fost elev al lui Simion senior.

Astfel, copiii din orasul Moreni care nu au posibilități materiale și vor să facă sport de performanță vor veni gratis și se vor pregăti fără a fi nevoiți să plătească ceva la cea mai nouă sală din oraș. Vor fi lecții de box pentru copiii care vor să descopere tainele acestui sport și antrenamente de unde toată lumea speră să descopere viitorii campioni ai României.

 

Maestru emerit al sportului, Gheorghe Simion a decis să facă un pas și spre politică, din dorința de a se implica activ și a fi și mai aproape de sport, dar și de cei care au pârghiile de a face lucrurile să meargă bine în acest domeniu.

„Boxul este un sport care dezvoltă curajul, verticalitatea unui bărbat, iar în general cei mai modești oameni îl practică. Sper ca din această sală să plece un campion mondial sau olimpic. Ader la PRO Romania, îmi doream să fac parte din acest partid, mai ales că Răzvan Bejan este și el membru” – Gheorghe Simion, fost boxer, antrenor, maestru emerit al sportului.

Actualmente președintele PRO România Moreni, Bejan a explicat faptul că la Club Energy City pot veni și cei care sunt la nivel de începător în sportul din ring, amatorii, dar și cei care vor să facă serios acest sport.

„Am inaugurat cel mai nou loc în care oamenii de aici își pot exersa condiția fizică, iar specificul sălii este box si fitness” – Răzvan Bejan, fost boxer de performanță, președinte PRO România Moreni.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii