Fratele lui Moroșanu A PRIMIT Decizia de la magistrați în dosarul de tranzacții ilegale cu aur
Ultima Ora Social

Fratele lui Cătălin Moroșanu REȚINUT de DIICOT. Acuzat de tranzacții ilegale cu aur

Fratele lui Cătălin Moroșanu REȚINUT de DIICOT. Acuzat de tranzacții ilegale cu aur

Fratele cunoscutului luptător Cătălin Moroșanu a fost reținut de DIICOT.  Potrivit primelor informații, acesta ar fi implicat într-un dosar ce vizează tranzacții ilegale cu aur.

DIICOT Iaşi l-a reţinut pentru 24 de ore pe Claudiu Moroşan, au precizat pentru „Adevărul” surse judiciare. Printre persoanele implicate în acelaşi dosar s-ar număra şi afaceristul italian Alessandro Amato, dar şi Marian Mihart, ambii fondatori ai lanţului de magazine Cellini.

„Cetăţeni de etnie romă din Iaşi au fost de asemenea ridicaţi şi duşi la audieri. DIICOT a efectuat percheziţii în mai multe locaţii din Iaşi, Vaslui şi Alba în cursul zilei de ieri. În judeţul Iaşi, anchetatorii au descins la Grajduri şi Ciurea, acolo unde au răscolit locuinţele mai multor cetăţeni de etnie romă care ar fi fost implicaţi în acest caz. E vorba de o reţea care, din 2012 şi până în prezent, ar fi creat un prejudiciu de peste 3 milioane de euro statului român. Peste 30 de persoane ar fi fost implicate în această reţea de-a lungul timpului, multe dintre acestea fiind cetăţeni de etnie romă din Grajduri şi Ciurea”, mai scrie sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.