Cristiano Ronaldo și familia sa, DEVASTAȚI de povestea violului. ”Îmi tulbură viața”
Ultima Ora Sport

Fotografii uimitoare cu FAMILIA lui Ronaldo. Vezi cum arată VILA somptuoasă în care trăiește

Cristiano Ronaldo are o familie superbă, o casă uimitoare și multe trofee în sportul în care a devenit vedetă internațională și pe care-l practică de când era mic copil.

Celebrul Cristiano Ronaldo a publicat pe o rețea de socializare fotografii de pe proprietatea sa, care valorează 4,8 milioane de lire sterline, cu el în diverseipostaze, dar și cu prietena lui și copiii lor.

Atletul, de 32 de ani, trăiește în zona Pozuelo de Alarcon, în Madrid. Trăiește alături de fotomodelul Georgina Rodriguez și cei patru copii ai săi. Pe lângă vila imensă, în imagini se văd o piscină exterioară, un mini-teren de fotbal și statui cu Buddha.

Forbalistului îi plac mult păturile persoanlizate, inscripționate cu numele lui, din câte se poate observa din imaginile publicate de Daily Mail, de contul de Instagram al sportivului.      El cunoscut pentru faptul că se laudă că este cel mai bun fotbalist din toate timpurile și își etalează fizicul impresionant în selfiuri, așa că nu este de mirare că Ronaldo a decis „să se dea mare” cu altă parte a vieții lui, mai puțin cunoscută ochiului publicului – casa lui luxuriantă.

Starul de la Real Madrid obșinuiește să mai publice, din când în când, câte o fotografie pe Instagram, dezvăluind câte un colț al proprietății sale de 2.620 de metri pătrați, în valoare de 4,8 miliarde de lire, din zona exclusivistă La Finca în Pozuelo de Alarcon, vilă ce are șapte dormitoare și opt băi.

Cele mai importante sunt camerele copiilor, având în vedere cât de repede se mărește familia sa. Una dintre camere este dedicată gemenilor de șase luni, Eva Maria și Mateo și mezinei, de doar opt săptămâni, Alana Martina. Camera este decorată netru, în culoarea crem, cu umbre de gri.

Fiul în vârstă de 7 ani, Cristiano Jr nu este uitat și se bucură de un mini-teren de fotbal, o piscină și o sală proprie de gimnastică, unde adeseori se antrenează alături de tatăl său.

Fotografii uimitoare cu FAMILIA lui Ronaldo. Vezi cum arată VILA somptuoasă în care trăiește 7 Fotografii uimitoare cu FAMILIA lui Ronaldo. Vezi cum arată VILA somptuoasă în care trăiește 8 Fotografii uimitoare cu FAMILIA lui Ronaldo. Vezi cum arată VILA somptuoasă în care trăiește 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.