FOTO-ȘOCANT. Cinci persoane ucise de un bărbat care a deschis focul într-un club de noapte LGBT din Colorado 3
Externe Ultima Ora

FOTO-ȘOCANT. Cinci persoane ucise de un bărbat care a deschis focul într-un club de noapte LGBT din Colorado

Cel puțin cinci persoane au fost ucise atunci când un bărbat a pătruns sâmbătă, cu puțin înainte de miezul nopții, într-un club de noapte L.G.B.T.Q. din Colorado Springs și a deschis focul cu o pușcă, au anunțat autoritățile. Oficialii au lăudat patronii din interiorul localului, Club Q, pentru că l-au imobilizat rapid pe atacator, deși cel puțin 25 de persoane au fost rănite în haos, transmite The New York Times.

Bărbatul înarmat a intrat în club purtând o vestă antiglonț și a început să tragă cu o pușcă de tip AR-15, potrivit unor oficiali din cadrul forțelor de ordine informați despre incident. Repede, cineva a luat o armă de la atacator și apoi l-a lovit cu ea, a declarat John Suthers, primarul orașului. Când poliția a dat buzna, bărbatul încă îl imobiliza pe atacator, a adăugat el.

FOTO-ȘOCANT. Cinci persoane ucise de un bărbat care a deschis focul într-un club de noapte LGBT din Colorado 4

Șeful poliției orașului, Adrian Vasquez, l-a identificat pe suspect ca fiind Anderson Lee Aldrich, în vârstă de 22 de ani, și a declarat că autoritățile investighează motivul atacului. O persoană cu același nume și aceeași vârstă a fost arestată anul trecut de șerifii din Colorado Springs după o amenințare cu bombă în afara orașului. Până duminică seara târziu, mai multe victime erau în continuare în stare critică.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.