Foto. Dezastru în urma simpatizanților PSD din Iași. ”Miting al rușinii”
Ultima Ora Social

Foto. Dezastru în urma simpatizanților PSD din Iași. ”Miting al rușinii”

Imaginile postate de primarul Mihai Chirica după mitingul PSD la Iași arată sticle de plastic goale aruncate, stegulețe și hârtii lăsate la voia întâmplării.

Potrivit imaginilor postate de Mihai Chirica, Piaţa Unirii din Iași este plină de sticle de plastic goale aruncate, stegulețe și hârtii lăsate la voia întâmplării.

„Cam așa stau lucrurile! Atât de spus! Mult trâmbițatul miting organizat de PSDragnea s-a transformat, așa cum era de așteptat, într-un miting al rușinii, al deznădejdii și al lipsei de orizont al celor care au mai rămas în barca ce se scufundă încet, dar sigur. Ieșenii au fost la înălțime și le mulțumesc pentru faptul că au demonstrat că între democrație și abuz, primează democrația și bunul simț dobândit de acasă. Iașul nu va fi un punct de atracție pentru PSDragnea, iar ieșenii au fost și vor rămâne un stindard al democrației”, a scris pe Facebook primarul Mihai Chirica, după mitingul PSD.

Foto. Dezastru în urma simpatizanților PSD din Iași. ”Miting al rușinii” 1 Foto. Dezastru în urma simpatizanților PSD din Iași. ”Miting al rușinii” 2 Foto. Dezastru în urma simpatizanților PSD din Iași. ”Miting al rușinii” 3 Foto. Dezastru în urma simpatizanților PSD din Iași. ”Miting al rușinii” 4

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.