FOTO. ALERTĂ. Protestatarul care a fost la un pas de MOARTE pe 10 August a luat o DECIZIE Radicală. ”Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște” 3
Ultima Ora Social

FOTO. ALERTĂ. Protestatarul care a fost la un pas de MOARTE pe 10 August a luat o DECIZIE Radicală. ”Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște”

FOTO. ALERTĂ. Protestatarul care a fost la un pas de MOARTE pe 10 August a luat o DECIZIE Radicală

Doru Oprea, un protestatar care a fost la un pas de moarte după ce a fost rănit de o grenadă a jandarmilor în timpul protestului din 10 august, a decis să părăsească România. El s-a stabilit la Paris.

Pe 10 august, o bucată dintr-o grenadă lansată de jandarmi a străpuns corpul lui Doru Oprea, foarte aproape de arteră femurală. A fost la un pas de moarte. Niciun oficial al statului nu l-a vizitat la spital, iar ulterior a aflat că în spital s-a infectat cu Clostridium Difficile. Acum a decis să părăsească România.

”Decizia mea de a mă stabili în Paris a venit cumva natural. Nu mai întru în detalii privind plata taxelor și ce primim în schimbul lor, de lipsa de infrastructură, de calitatea vieții și de restul lucrurilor, pentru că ne-am plictisi și oricum le știm cu toții foarte bine. Nu am reușit să îmi îndeplinesc visul să fac turism adevărat aici, voi face asta însă în Franța pentru că acolo potențialul e imens.

FOTO. ALERTĂ. Protestatarul care a fost la un pas de MOARTE pe 10 August a luat o DECIZIE Radicală. ”Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște” 4

Desigur, voi continuă să plătesc taxe statului român prin firma de turism din România, treaba va merge în continuare foarte bine, ca un ceas elvețian. Dar că să le răspund pe scurt tuturor celor care m-au întrebat de ce plec, aș putea sintetiza astfel: Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște. La propriu”, a anunțat Doru Oprea pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.