Un bărbat de 34 împușcat mortal
Un bărbat de 34 împușcat mortal
Externe Ultima Ora

Focuri de armă la un festival la Wasinghton. Mai multe persoane au rănite, între care și un polițist

Mai multe persoane au fost împuşcate şi un ofiţer de poliţie a fost internat în stare stabilă după ce focuri de armă au fost raportate duminică seara în apropierea festivalului de muzică Moechella din oraşul Washington, relatează luni dpa.

Persoanele din public au început să fugă când au început să se audă împuşcăturile.Participanţii la festival au postat un videoclip pe Twitter duminică seara cu oameni alergând, conform agerpres.ro.

„Putem confirma că unul dintre ofiţerii noştri a fost împuşcat”, a anunţat Departamentul de Poliţie din Districtul Columbia pe Twitter.

„Ofiţerul a fost transportat la spital şi se află în stare stabilă”, se mai arată în comunicat.Poliţia a declarat pentru WTOP-TV că „mai multe persoane” ar fi fost împuşcate lângă o intersecţie din nord-vestul oraşului Washington unde se desfăşura festivalul.

Postul de televiziune a anunţat că a aflat prima dată despre împuşcături imediat după ora 20:00 duminică (00:00 GMT luni), într-o zonă din apropierea festivalului Moachella.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.