Top 10 din box office-ul nord-american.''Mission: Impossible - Fallout'', cu Tom Cruise, pe primul loc
Lungmetrajul "Regele Leu/ Lion King", pe primul loc în box office-ul românesc
Ultima Ora Social

Filme în PREMIERĂ. Vezi lista principalelor noutăți din cinematografe

Filme în PREMIERĂ. Vezi lista principalelor noutăți din cinematografe

”Ant-Man and the Wasp”, ce de-al 20-lea film din universul Marvel, şi ”The First Purge”, un noul lungmetraj din seria ”The Purge”, sunt principalele noutăţi din acest weekend în cinematografele din SUA, relatează vineri EFE.

 

”Ant-Man and the Wasp”, în regia lui Peyton Reed, este mai degrabă un sequel al filmelor ”Ant-Man” şi ”Captain America: Civil War”, o poveste bazată pe o misiune menită să o găsească pe Janet (Michelle Pfeiffer), mama eroinei Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), care a dispărut în Regatul Cuantic dinaintea erei atomice, în timp ce încerca să dezarmeze o rachetă nucleară rusească.

Pentru a completa această misiune, Hope va recurge la ajutorul lui Scott Lang (Paul Rudd) şi al costumului său cu superputeri, care îi permite supereroului să-şi modifice dimensiunea corpului.

”The First Purge”, regizat de Gerald McMurray, invită la o întoarcere în timp, fiind de fapt un prequel, pentru a explica originea unei legi din SUA adoptată de un nou partid politic, ce permite orice fel de activitate criminală, inclusiv asasinatul, timp de 12 ore consecutiv, într-o anumită perioadă a anului.

Y’lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade şi Steve Harris fac parte din distribuţia acestui film

Alte premiere ale acestui sfârşit de săptămână sunt satira ”Sorry to Bother You” şi documentarul ”Whitney”.

În ”Sorry to Bother You”, regizat de Boots Riley, acţiunea se desfăşoară într-un prezent alternativ în oraşul californian Oakland, unde un vânzător afro-american de telefoane descoperă că adevărata cheie a succesului în profesia lui este de a se da drept alb, ceea ce îl lansează într-un univers macabru plin metafore acide despre rasism şi lipsa de egalitate.

Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler şi Omari Hardwick joacă în acest film.

”Whitney”, realizat de Kevin Macdonald, este primul documentar autorizat de moştenitorii regretatei cântăreţe Whitney Houston despre viaţa acestei dive a muzicii, care a murit în 2012, şi care conţine un material inedit, precum scene din viaţa sa cotidiană şi înregistrări ale artistei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.