Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare 1
Ultima Ora Justiție

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare

Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, şi-a aflat pedeapsa, după ce a fost găsită vinovată de   comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi de purtare abuzivă. Vineri, 6 septembrie, Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis condamnarea definitivă a acesteia.

În iunie 2018, Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și purtare abuzivă pe numele Rominei Rotariu, după ce a agresat un copilul de 2 ani până i-a rupt piciorul, chiar în grădinița deținută de părinții săi, la Timișoara.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns în spaţiul public abia în luna februarie a acestui an şi au stârnit numeroase reacţii acide.

Timp de trei săptămâni, copilul a fost internat în spital şi, suferise, pe lângă fractură, un şoc emoţional. La acel moment, Romina Rotariu a dat vina pe o criză de diabet.

„Mămici, vă spun ce am pățit noi, în ideea în care nu aș vrea ca și copilașii voștri să treacă prin suferința prin care trecem noi. Copilașul meu este internat și imobilizat la pat cu fractură deplasată de femur din cauza unui monstru de femeie. Am dus copilul la o creșă privată, sperând că va fi mai bine îngrijit, dar mi-au nenorocit copilașul.”, a scris la acea vreme mama micuțului de doi ani.

Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis definitiv, vineri, 6 septembrie, condamnarea Rominei Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, Romina Rotariu trebuie să plătească daune de 20.000 de euro, potrivit Observator.

În primă instanţă, în luna aprilie, după ce procesul a fost amânat până la stabilirea statutului angajatorului,  Romina Rotariu fusese condamnată la patru ani şi patru luni de închisoare cu suspendare. Atunci, judecătorii au decis ca fiica lui Iosif Rotariu să plătească despăgubiri de 100.000 de euro.

Iată că, după ce dosarul a ajuns la Curtea de Apel Timişoara, lucrurile s-au schimbat complet.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.