FCSB ia un jucător de la Gaz Metan Mediaș. Pe cine a pus ochii Becali 1
Ultima Ora Sport

FCSB ia un jucător de la Gaz Metan Mediaș. Pe cine a pus ochii Becali

FCSB este în căutare de jucători pe care să îi aducă în iarnă. După un început mai slab de sezon, patronul Gigi Becali a început să se uite la fotbaliștii din Liga 1 și pare că s-a decis asupra a două nume, Boubacar Fofana (29 de ani) și Dumitru Nicolae Cardoso (27 de ani), de la Gaz Metan Mediaș.

În privința lui Fofana, discuțiile ar fi început deja. Site-ul fanatik.ro anunță că marți au avut loc primele negocieri asupra termenilor pentru care s-ar face trecerea mijlocașului la echipa din București. Aceeași sursă anunță că suma de transfer se învârte în jurul a 250.000 de euro. Interesul pentru cei doi a fost confirmat și de Gigi Becali, în urmă cu câteva zile: ”Îmi place Dumitru Cardoso, dar el nu e atacant. Trebuie să-l luăm, că el e român. Îmi place foarte mult și Fofana de la Gaz Metan, e fotbalist adevărat, nu pierde mingea”.

Fofana a ajuns la Mediaș în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. În acest sezon a prins 8 partide, toate în Liga 1.Cardoso a ajuns la Mediaș în urmă cu două luni, tot din postura de jucător fără angajament. A prins 9 partide și a marcat de 4 ori.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.