Extragerile la Euro 2020 vor avea loc în București 1
Ultima Ora Sport

Extragerile la Euro 2020 vor avea loc în București

Christian Karambeu, reprezentantul UEFA trimis la Bucureşti cu ocazia expunerii trofeului Euro 2020 pe Arena Naţională, a anunţat că Bucureştiul va găzdui tragerea la sorţi a turneului final. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie 2019, conform mediafax.ro

Karambeu i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi la Arena Naţională cu anunţul său. Legendarul francez le-a urat succes organizatorilor, dar şi echipei de fotbal. „Este un mare privilegiu să vin la Bucureşti. Am plăcerea de a mă reîntâlni cu oameni pe care i-am vazut pe terenul de fotbal. România merită să facă parte din echipa care organizează EURO 2020. România a dat mari talente care evoluează la mari cluburi europene şi care aduc mândrie poporului roman. Pe acest stadion (n.r. Arena Naţională) vor avea loc patru meciuri de la EURO 2020. Pe 30 noiembrie 2019, la Bucureşti, se va organiza evenimentul de tragere la sorţi pentru EURO 2020. Vă doresc mult succes”, a spus Karambeu, la Pro X.

Capitala României a primit de la UEFA privilegiul de a organiza tragerea la sorţi a grupelor turneului final care va fi găzduit de 12 ţări. Bucureştiul va organiza patru meciuri de la Euro 2020: trei în grupe şi unul din optimile de finală, toate pe Arena Naţională.

Evenimentul ar urma să aibă loc la Romexpo.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.