Eveniment aniversar organizat la Cluj, de ziua lui Florin Piersi
Ultima Ora Social

Eveniment aniversar organizat la Cluj, de ziua lui Florin Piersic

Eveniment aniversar organizat la Cluj, de ziua lui Florin Piersic

Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat, marți, 130.000 de lei pentru organizarea unui eveniment aniversar cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani de către actorul Florin Piersic. Evenimentul va include momente unice de teatru, operă și folclor, transmite MEDIAFAX.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au declarat, marți, în ședința Consiliului Local că banii se vorcheltui pe onorariile artiștilor invitați, pe sistemul de sonorizare și lumini.

”Având în vedere că artistul Florin Piersic împlinește 83 de ani, organizăm un eveniment aniversar, omagial cultural-artistic deosebit în data de 26 ianuarie la Cinematograful <<Florin Piersic>> cu momente unice de teatru, operă și folclor. Bugetul evenimentului, reprezentat de cheltuieli legate de onorariile artiștilor invitați, costuri de sonorizare și lumini, se ridică la 130.000 de lei”, au spus sursele citate.

Florin Piersic s-a născut în 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca, fiind unul dintre cei mai mari ai României. El este și cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.