Clujenii vor să se mute la București. ANUNȚĂ PROTEST pe 10 Septembrie
Justiție Ultima Ora

Europarlamentar PSD dorește pentru protestatari amenzi de 15.000 de euro și 12 luni de închisoare

Europarlamentar PSD dorește pentru protestatari amenzi de 15.000 de euro și 12 luni de închisoare

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu a scris joi, pe pagina sa de Facebook, despre pedepsele pentru protestatari care ar trebui introduse în lege la începutul sesiunii parlamentare. Acesta a sugerat că amenda ar trebui să fie de 15.000 de euro, iar termenul de închisoare de 12 luni.

Vice-președintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu atac fără precedent la Comisia de la Veneția. ”Susțin statul paralel”
 Ioan Mircea Pascu

„Cum arătam, în Franţa amenda este de 15.000 euro iar termenul de închisoare, de 12 luni pentru ultragierea unui agent. Poate introduce cineva repede, la începutul sesiunii parlamentare din toamna asta, un asemenea text (sumele pot fi calculate, desigur, in lei), ca sa existe mai multă claritate la «protestele viitoare», ca aşa sugerează chiar unii dintre adepţii protestelor!?”, a scris europarlamentarul PSD pe Facebook.

Reacţii împotriva protestatarilor au avut mai mulţi social-democraţi, printre aceştia numărându-se, din nou, deputatul PSD Cătălin Rădulescu care a ameninţat cetăţenii din Piaţa Victoriei că va strânge un milion de oameni şi „îi vor călca în picioare”.   Asociaţia ProDemocraţia club din Braşov a anunţat miercuri că a depus o plângere penală pe numele deputatului PSD Cătălin Rădulescu, în urma ameninţărilor lansate de acesta în spaţiul public la adresa protestatarilor.

Deputatul ”mitralieră” s-a trezit cu plângere penală din parte celor pe care vrea să îi ”calce în picioare”!
Cătălin Rădulescu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.