Emoții uriașe pentru ducii de Cambridge. Avionul în care se aflau a aterizat forțat 1
Emoții uriașe pentru ducii de Cambridge. Avionul în care se aflau a aterizat forțat
Ultima Ora Externe

Emoții uriașe pentru ducii de Cambridge. Avionul în care se aflau a aterizat forțat

Avionul care îi transporta pe ducii William și Catherine de Cambridge, aflați într-o vizită oficială în Pakistan, a aterizat forțat, joi, în orașul Lahore, din cauza unei furtuni extrem de puternice, potrivit Reuters.

Aeronava Airbus A330 care îi transporta pe prințul William și pe soția acestuia, ducesa Catherine de Cambridge, a aterizat forțat în Lahore, după două tentative eșuate în orașele pakistaneze Rawalpindi și Islamabad.

Cuplul regal, care, în perioada 14 – 18 octombrie a efectuat o vizită oficială în Pakistan, și-a petrecut restul zilei de joi în Lahore.

Prințul William, care a lucrat ca pilot pe elicoptere de salvare, le-a declarat celor aproximativ 40 de reporteri care îi însoțeau că el și Catherine sunt teferi și a glumit spunând că problemele au fost provocate de faptul că el pilota aeronava.

Agenția de presă Reuters informează că nu au fost probleme cu aeronava la decolarea de pe aeroportul din Lahore, dar apoi a trecut printr-o zonă cu turbulențe. Călătoria cu destinația inițială Islamabad, care trebuia să dureze 26 de minute, s-a prelungit la peste două ore.

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și ducesa Catherine de Cambridge au participat la mai multe evenimente în timpul vizitei oficiale în Pakistan. Guvernul local speră ca acest eveniment să îmbunătățească imaginea țării ca destinație turistică și de afaceri, după decenii de violențe civile și conflicte politice.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.