Trei gardieni şi 29 de deţinuţi, uciși într-o revoltă la o închisoare de maximă securitate
Eliberat din închisoare cu manele, artificii și șampanie. Zeci de persoane l-au așteptat
Ultima Ora Social

Eliberat din închisoare cu manele, artificii și șampanie. Zeci de persoane l-au așteptat

 Zeci de persoane l-au așteptat cu manele, artificii și șampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, la ieșirea din Penitenciarul Rahova. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată.Caracterul e mai puternic și poftă de viață”, a spus Emi Pian, la ieșirea din închisoare.

Ieșirea din închisoare a lui Edi Pian, unul dintre membrii clanului Duduianu, a fost transmisă în direct pe Youtube, din fața Penitenciarului Rahova.

„Hai, Emi”, strigau cei care îl așteptau, unii dintre ei având chiar stație de amplificare a sunetului.

La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ieșit pe porțile închisorii, în aplauzele celor prezenți, s-a îmbrățișat cu cei mai apropiați, apoi a pornit muzica și s-au aprins artificiile.

După ce au schimbat impresii, mulțimea de oameni în frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au așezat la o masă, unde a continuat petrecerea.

„E acasă definitiv, nu vacanță, nu pe 24 de ore, nu altceva… (…) A venit regele acasă, acum să vă văd cum stați”, au spus cei prezenți.

Emi Pian le-a transmis cunoscuților că s-a întors mai puternic din închisoare.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic și poftă de viață până la 100 de ani”, a spus Emi Pian.

Surse din cadrul Penitenciarului Rahova au confirmat, pentru MEDIAFAX, petrecerea care a avut loc în fața închisorii la eliberarea din închisoare a lui Florin Mototolea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.