Udrea taca din închisoare
Udrea taca din închisoare
Social Ultima Ora

Elena Udrea anunţă că a fost vizitată în penitenciar de către feţita ei, după patru luni de demersuri

Elena Udrea anunţă că a fost vizitată în penitenciar de către feţita ei, după patru luni de demersuri.

Udrea critică faptul că mamele îşi pot vedea copiii doar printr-un geam, precum şi pachetul unic lunar de alimente, fără a avea condiţii de depozitare.

„Pentru că tot s-a aflat ”pe surse” din interiorul penitenciarului, şi chiar în timp real, că am fost vizitată de fetiţa mea, vă confirm că după aproape 4 luni şi un demers anevoios mi-am văzut în sfârşit copilul!

Aş fi dorit ca Eva să fie ferită de publicarea imaginilor de la această vizită, poate pentru că eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi Ridzi ducându-şi de mânuţe cei doi copilaşi să îşi viziteze mama, acum 6 ani .

Dar, dacă tot au fost ştiri despre întâlnirea pe care am avut-o cu fetiţa mea, o să aduc în discuţii o ştire absurdă creată de prevederea legală care face ca un copil să îşi vadă mama aflată în detenţie doar printr-un geam numit “dispozitiv de protecţie”, fără să poată atinge, fără să îi poată sta în braţe, fără să poată simţi iubirea mamei, care îi lipseşte atât de mult.

Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta? Prin această regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz în serviciu, are acelaşi regim de primire a vizitelor că un criminal în serie condamnat pe viaţa.

Despre ce protecţie poate fi vorba şi a cui când vorbim de întâlnirea unei mame cu copilul ei???

S-au creat momente dramatice, când copii au început să urle şi să lovească cu pumnii şi picioarele geamul care îi împiedica să ajungă la mamele lor.

Dacă tot exista o camera special amenajată pentru astfel de întâlniri “mama şi copilul”, de ce nu se permit aceste vizite aici fără să fie nevoie de nenumărate avize, aprobări şi semnături ajungând până la cea a directorului penitenciarului?”, a scris Elena Udrea, sâmbătă pe Facebook.

Ea a adăugat că „sunt studii recente din SUA, care arată că, copiii ale căror mame sunt arestate rămân cu traume pentru tot restul vieţîi şi, mult mai probabil decât în cazul celorlalţi copii, devin ei însuşi infractori. Deci, la ce şi cui foloseşte această lege inumană, ilogică, barbară chiar?”

Elena Udrea anunţă că a fost vizitată în penitenciar de către feţita ei, după patru luni de demersuri 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.