Guvernul A DECIS. Aproximativ 10 miliarde de dolari CADOU pentru companiile petroliere
Ultima Ora Sport

El este primul fotbalist din istorie miliardar! Are o avere fabuloasă! FOTO

Portughezul Cristiano Ronaldo, care a câştigat în ultimul an 105 milioane de dolari, a devenit primul fotbalist miliardar în dolari, notează Forbes.

“Cristiano Ronaldo a câştigat 105 milioane de dolari în ultimul an, ocupând astfel locul patru în 2020 Forbes Celebrity 100, cu un loc peste rivalul său Lionel Messi, ceea ce l-a făcut primul jucător de fotbal din istorie care câştigă de-a lungul carierei un miliard de dolari”, se arată pe site-ul forbes.com.

Ronaldo este al treilea sportiv care ajunge la un miliard de dolari în timpul carierei, după Tiger Woods, care a reuşit acest lucru în 2009, şi Floyd Mayweather, care a ajuns la acest prag în 2017.

El este primul fotbalist din istorie miliardar! Are o avere fabuloasă! FOTO 1

Cristiano Ronaldo a obţinut 650 de milioane de dolari pe teren, în cei 17 ani de carieră, şi probabil va ajunge la 765 de milioane de dolari obţinuţi din contractele de fotbalist profesionist până la finalul actualei înţelegeri, care expiră în iunie 2022.Lionel Messi, care şi-a început cariera la seniori la trei ani după Ronaldo, a câştigat până cum 605 milioane de dolari ca salarii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii