Echipele de start pentru meciul Celtic Glasgow-CFR Cluj, din grupa E a Europa League 1
Ultima Ora Sport

Echipele de start pentru meciul Celtic Glasgow-CFR Cluj, din grupa E a Europa League

CFR Cluj o va înfrunta pe Celtic, la Glasgow, joi, de la ora 22:00, în runda a doua din grupa E a Europa League. Dan Petrescu va miza pe sistemul 4-3-3 pentru partida contra campioanei Scoției.

Refăcut după toxiinfecția alimentară suferită miercuri, Dan Petrescu va fi pe bancă la meciul de la Glasgow. Tehnicianul a renunțat la sistemul 5-4-1 folosit în meciul cu Lazio, scor 2-1, și s-a întors la 4-3-3, utilizat cu regularitate în campionat.

Echipele pentru meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj:

Celtic Glasgow: Forster – Elhamed, Ajer, Jullien, Bolingoli – Brown, McGregor, Forrest – Christie, Elyounoussi, EdouardRezerve: Gordon, Bitton, Sinclair, Bauer, Hayes, Rogic, NtchamAntrenor: Neil Lennon

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic – Deac, Rondon, OmraniRezerve: Fernandez, Păun, Culio, Golofca, Hoban, Peteleu, CestorAntrenor: Dan Petrescu

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Germania. Centralul Daniel Siebert va fi ajutat la cele două linii de Jan Seidel și Stefan Lupp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Harm Osmers.

În prima rundă a grupei E din Europa League, CFR Cluj a învins-o pe Lazio, scor 2-1, și a urcat pe primul loc, cu trei puncte. De partea cealaltă, Celtic a remizat, în deplasare, contra francezilor de la Rennes, 1-1.

Meciul dintre Celtic și CFR Cluj, din grupa E a Europa League, se va disputa la Glasgow, joi, de la ora 22:00, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.