Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, campioană balcanică la turneul din Turcia
Ultima Ora Sport

Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, campioană balcanică la turneul din Turcia. Iată echipa României

Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, campioană balcanică la turneul din Turcia. Iată echipa României

Echipa de fotbal a Camerei Deputaților a câștigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal care a avut loc în perioada 23-26 noiembrie, în Antalya, Republica Turcia, și a devenit, astfel, pentru prima dată, campioană balcanică, după ce, la edițiile anterioare, a fost de trei ori vicecampioană.

Echipa de fotbal a Camerei Deputaților, campioană balcanică la turneul din Turcia. Iată echipa României 1

La turneul din acest an au participat echipe din Ucraina, Turcia, Kenya, Ungaria și România, care au format două grupe.

România s-a impus în meciul cu Turcia cu 5 – 4, dispută în care Nicolae Georgescu a marcat două goluri, iar George Ionuț Dumitrică, Florin Popescu și Lucian Nicolae Bode – câte un gol. În finală, România a jucat cu Ungaria și a câștigat cu 1 – 0, singurul gol al meciului fiind marcat de Nicolae Georgescu.

„Campionatul Interparlamentar de Fotbal reprezintă, deja, o tradiție care contribuie la dezvoltarea legăturilor intraparlamentare și la crearea de noi oportunități de cooperare bilaterală și multilaterală. Victoria este una a echipei și reprezintă un moment unic de bucurie, mai ales pentru că suntem în an Centenar, sărbătorit de toți românii”, a declarat căpitanul echipei, George Ionuț Dumitrică, secretar general adjunct al Camerei Deputaților.

Din echipa de fotbal a Camerei Deputaților au făcut parte: Nicolae Georgescu, George Ionuț Dumitrică, Lucian Nicolae Bode, Vlad Bontea, Ionel Floroiu, Costel Lupașcu, Silviu Nicu Macovei, Constantin Codreanu, Petru Movilă, Cătălin Cristache, Giureci-Slobodan Ghera, Adrian Miroslav Merka, Cezar Cioată, Ciprian Vălușcă, Valentin Savadosi și Florin Popescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.