După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, Dinamo vrea revanșa la Brașov 5
După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, Dinamo vrea revanța la Brașov
Ultima Ora Sport

După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, Dinamo vrea revanșa la Brașov

După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, campionii României anunță că e momentul revanșei, în duelul de duminică, de la Brașov

Savenco:” Nu ne gândim la înfrângere, pierderea Supercupei ar fi un eșec total!”

Handbaliștii de la Dinamo sunt convinși că vor începe sezonul cu un nou trofeu. Câștigători ai ultimelor patru ediții de campionat, dinamoviștii o întâlnesc pe SCM Poli Timișoara în Supercupa de la Brașov. Bucureștenii sunt deținătorii trofeului Supercupei, după ce anul trecut au învins HC Dobrogea Sud Constanța cu scorul 31-26.

„E un început de drum, un început pentru ce va urma, pentru Champions League. Moralul este foarte important într-o echipă de asemenea anvergură. Fiind jucători noi, trebuie să simtă gustul victoriilor, gustul trofeelor. La Dinamo s-a dorit mereu performanță, să pierdem Supercupa ar fi un eșec total”,  – Dan Savenco, handbalist Dinamo București.

„Dacă ne uităm la loturi, Dinamo e favorită. Dar Timișoara are în componență jucători foarte valoroși, de echipă națională, care pot decide rezultatul. Important e ca noi să ne facem jocul, să ne uităm la jocul nostru. Dacă jucătorii mei vor juca la un potențial bun, cu siguranță vom câștiga Supercupa” – Constantin Ștefan, antrenor Dinamo București.

După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, Dinamo vrea revanșa la Brașov 6 După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, Dinamo vrea revanșa la Brașov 7

„Câinii” au pierdut de două ori sezonul trecut

Dinamo nu are amintiri plăcute din meciurile împotriva timișorenilor. SCM Poli Timișoara este câștigătoarea Cupei României, după ce a trecut în finală de Steaua București, cu scorul 31-27.

„Nu ne e teamă de Timișoara, dar trebuie să recunsc că anul trecut, în cele două meciuri pe care le-am jucat cu ei, ne-au bătut, deci noi anul trecut nu i-am bătut niciodată. Sper ca în acest sezon să începem cu o victorie în fața Timișoarei” – Constantin Ștefan, antrenor Dinamo București .

„Suntem puțin datori clubului Dinamo în fața celor de la Timișoara. Sperăm să nu mai fie sincope și să ne demonstrăm valoarea în teren. Anul acesta chiar suntem un grup mai unit decât în trecut și mai valoros”  –Răzvan Gavriloaia, handbalist Dinamo București.

„Cu siguranță vor veni să dea totul pe teren. Nu-i știm, încă nu i-am văzut, nu știm despre ce este vorba, o să facem vizionare cu ei și ne vom pregăti foarte bine, pentru că ne dorim această Supercupă”  – Dan Savenco, handbalist Dinamo București.

La Supercupă, dinamoviștii mizează și pe sprijinul suporterilor

În acest an, Supercupa României la handbal se va disputa în aceeași zi, duminică, 25 august, la Brașov. atât la fete, cât și la băieți. La masculin, meciul CS Dinamo București – SCM Poli Timișoara este programat la ora 14:30, în vreme ce la feminin, partida SCM Rm. Vâlcea – CSM București va începe la ora 17:30. Biletele pot fi achiziționate de pe www.frh.ro/bilete și în rețeaua Bilete.ro . Prețul unul abonament la Supercupa României la handbal este de 25 lei. Prețul unui bilet la un singur meci este de 15 lei.

Campionii sunt convinși că fanii lor vor veni sub Tâmpa în număr mare și-I vor impinge de la spate, spre trofeu.

„Cred că va fi o atmosferă frumoasă, e prima oară când joc la Brașov după foarte mulți ani. Nu știu ce vom găsi acolo, dar cu siguranță fanii vor fi alături de noi, cum au fost de fiecare data”  – Dan Savenco,  handbalist Dinamo București.

„Atmosfera specifică clubului Dinamo la meciurile importante, ceva extraordinar. Cunoscându-i cât de sufletiști sunt și câtă foame au de performanță, vor să vină alături de noi și cu siguranță vor face tot posibilul”  – Răzvan Gavriloaia,  handbalist Dinamo București.

„Sper să ne vină suporterii să ne încurajeze. Brașovul e un oraș frumos și sper să ne bucurăm de un nou trofeu câștigat”  – Constantin Ștefan, antrenor Dinamo București

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.