Tunarul Europei a murit
Tunarul Europei a murit
Social Ultima Ora

FOTO. Doliul în presa românească! Una dintre cele mai apreciate jurnaliste s-a stins din viață

Doliu în presa românească. Jurnalista Iuliana Roibu a murit.

Iuliana Roibu și-a inceput cariera ca jurnalist imediat dupa ce a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Subiectul ei de licenta s-a axat pe “Rolul presei in crizele economice”, vizand modul in care ziarele pot sa amplifice efectele crizei asupra afacerilor si atitudinii oamenilor de rand.

In 2001 s-a angajat la Ringier ca jurnalist de business pentru Evenimentul Zilei.

In 2005, la un an dupa lansarea publicatiei, a mers la Business Magazin, unde in 2009 a preluat rolul de redactor-sef adjunct.

In timpul carierei sale ca jurnalist, si-a consolidat pregatirea printr-o bursa de studiu la Institutul Reuters pentru Jurnalism din cadrul Universitatii Oxford.

Jurnalista a scris mai ales despre sectorul energetic, hotelier, al aviatiei, cat si despre numerosi antreprenori romani – si a castigat premii precum cele acordate de Clubul Roman de Presa pentru “Cel mai bun Jurnalist de Business”.

FOTO. Doliul în presa românească! Una dintre cele mai apreciate jurnaliste s-a stins din viață 3

„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă.Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!

Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, a scris familia pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.