Doliu în lumea fotbalului. Un fost mare arbitru a murit
Ultima Ora Sport

DOLIU în FCSB. Tatăl lui Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, a decedat

DOLIU în FCSB. Tatăl lui Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, a decedat

Directorul sportiv al celor de FCSB, Mihai Stoica, trece prin momente dificile. Tatăl său, Ilie Ioan Stoica, a murit la vârsta de 84 de ani. MM avea o relaţie foarte apropiată cu părintele său, iar după aflarea cumplitei veşti a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, conform Mediafax.ro

„Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesaje. Cei care mă cunosc ştiu că mi-a fost tată, idol, cel mai bun prieten şi unic sfătuitor. Mă va însoţi peste tot, aşa cum a făcut-o mereu. Va lipsi doar obişnuitul apel de după fiecare meci.

Trupul neînsufleţit va fi depus astăzi la capela cimitirului Sfântul Ilie – Pipera, urmând ca marţi, 8 ianuarie, ora 13:00 să aibă loc slujba de înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească şi să-l aibă în pază”, a anunţat Mihai Stoica pe reţelele de socializare, postarea fiind însoţită de o fotografie a părintelui său.

„Idolul meu a fost tata, cel mai inteligent om pe care l-am cunoscut”, spunea MM Stoica într-un interviu acordat acum câţiva ani.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii