MASACRU la Moscova
MASACRU la Moscova
Exclusiv Externe Ultima Ora

Documente Secrete de la Kremlin. Vladimir Putin suferă de două boli incurabile

Vladimir Putin (70 de ani) ar avea boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic și cancer de prostată, arată documente secrete de la serviciile de informații din Rusia.

Putin a fost fotografiat recent cu urme suspectate pe dosul mâinii – pe fondul zvonurilor că suferă de cancer și dureri paralizante, scrie the sun.

Și în e-mailurile văzute acum de The Sun Online, o sursă de informații rusă apropiată de Kremlin par să confirme că Putin a fost diagnosticat cu Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic.

Documente Secrete de la Kremlin. Vladimir Putin suferă de două boli incurabile 5

Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar aceasta progresează deja”, a susținut în e-mail informatorul serviciilor de securitate ruse.

Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascunsPutin este umplut în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat. 

Nu numai că provoacă multă durere, Putin are o stare de umflare a feței și alte efecte secundare – inclusiv lacune de memorie.

În cercul său apropiat, există zvonuri că, pe lângă cancerul pancreatic, care se răspândește treptat, Putin are și cancer de prostată”, a adăugat acesta.

Documente Secrete de la Kremlin. Vladimir Putin suferă de două boli incurabile 6

Oficialii de la Kremlin au negat mereu că ar fi ceva în neregulă cu liderul lor, dar liderul rus a apărut de mai multe ori în public într-o stare de sănătate aparent proastă, lucru care a stârnit reacţiile opiniei publice privind chiar o posibilă renunțare la putere.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.