Doar câteva ore până la Târgul Liceelor din București 1
Social Ultima Ora

Doar câteva ore până la Târgul Liceelor din București

Doar câteva ore până la Târgul Liceelor din București!

După o perioadă lungă, de 2 ani de pandemie, și o digitalizare majoră a tuturoractivităților destinate tinerilor, Consiliul Municipal al Elevilor București organizează uneveniment important pentru elevii de gimnaziu, pentru părinți, dar și pentru licee!

Doar câteva ore au mai au mai rămas până la începerea Târgului de Oferte Educaționaledin București, singurul târg de licee fizic, ce are loc în acest weekend, în perioada 25 – 26 iunie,în incinta Colegiului Național „Octav Onicescu” din sectorul 4, între orele 11:00 – 17:00.

Nu mai puțin de 55 de licee (de stat sau private, cu profiluri, teoretice, dar și tehnice,vocaționale și profesionale) vor aștepta tinerii din gimnaziu, părinții și chiar cadrele didactice,pentru a le prezenta tot ce au de oferit unitățile de învățământ bucureștene!

Lista liceelor și repartizarea lor pe zile se află aici: https://cme-bucuresti.ro/targ-licee/.

În plus, se pregătesc standuri destinate ONG-urilor, asociațiilor, activităților devoluntariat și inițiativelor în care adolescenții se pot implica pentru a-și dezvolta pasiunile,calitățile și aptitudinile ce le vor fi de ajutor în viitor și care le îmbogățesc totodată CV-ul.

Printrea cestea se numără Interact București, ThinkUp Academy, Fundația pentru Tineret a MunicipiuluiBucurești și Ridmi Magazine.

Sunt așteptate să participe cât mai multe persoane, de la elevi de orice clasă (însă, înspecial proaspeții absolvenți ai clasei a VIII-a), până la părinți ce îşi doresc să își ajute copiii,pentru a își face o idee mai clară despre planurile privind propriul viitor, și a îi sprijini în luareaunei decizii importante.

Accesul este liber pentru toți participanții.Evenimentul este posibil doar cu sprijinul partenerilor și sponsorilor CMEB: Life TimeEvents Graduation, NOARK Electric România, BizPLUS, Federația Română de FreestyleKickboxing și FTMB.

„Sperăm ca acest eveniment să aibă succes în rândul elevilor de gimnaziu,pentru a reuși să le oferim un real ajutor în această perioadă importantă din viața”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.