Dincă nu mai suportă. Vrea să se sinucidă. Întors la Arestul Central din Capitală 1
Dincă nu mai suportă. Vrea să se sinucidă. Întors la Arestul Central din Capitală
Ultima Ora Social

Dincă nu mai suportă. Vrea să se sinucidă. Întors la Arestul Central din Capitală

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, va ajunge joi din nou în Arestul Central al Poliției Capitalei, de această dată definitiv, până în momentul în care procurorii îl vor trimite în judecată. Dincă a cerut să fie pus singur într-o celulă.

Unul dintre angajații sistemului penitenciar a furnizat pentru EVZ o ipoteză șocantă: „Cererea sa, așa cum am citit-o în presă, m-a surprins, pentru că îl știm ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu stă în picioare, existând suspiciunea că pune la cale o ieșire din scenă, cum îi zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere. Care este mult mai ușor de realizat dacă este pus singur într-o celulă. Practic, este imposibil să supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezența unor alți oameni cu el în celulă, ne ajută mult”.

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.