Dinamo rămâne fără antrenor după umilința cu FCSB, când au luat cele mai multe goluri din istoria derbyurilor 1
Sport Ultima Ora

Dinamo rămâne fără antrenor după umilința cu FCSB, când au luat cele mai multe goluri din istoria derbyurilor

Dinamo se va despărți de antrenorul Dario Bonetti, anunță fostul fotbalist italian pe facebook.

”Bună dimineața tuturor.

Am ajuns aici cu mâinile goale săpând un tranșeu încercând să țin echipa în viață acum că în sfârșit cavaleria este aici, toată lumea este în siguranță.

Acum mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja asta. Știu fotbal și deja am prevenit ce se va întâmpla cu inima mea și nu cu rațiunea.

A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată de băieți foarte tineri din seria C sau Dinamo 2., raționament cu inima riscând mereu un accident și asta s-a întâmplat.

Îmi amintesc că atunci când am ajuns, în acel moment niciun antrenor nu a vrut să vină și mi s-a spus, din aceste motive, că primele 10-12 meciuri nu ar fi importante pentru clasament și că ar fi nevoie de ele pentru organizarea echipei, așteptând FIFA a deschis piața de intrare.

Exact în acel moment i-am răspuns, cunoscând minuțios fotbalul, că doar după câteva înfrângeri drepte vor începe presiuni, deci cele 12 meciuri au fost foarte lungi.De fapt, fotbalul este una, dar de multe ori cei care îl administrează nu știu contează.

Acestea fiind spuse, le multumesc tuturor muncitorilor din Saftica, Dinamo, jucatorilor si in special acestor fani adevarati, pentru ca dau dovada de un atasament extraordinar, acesta a fost motivul principal pentru care am decis sa vin la momentul istoric poate mai jos decat Dinamo , să vin cu inima fără motiv.

Aveam încredere în deschiderea pieței FIFA, care apoi a fost și a fost o campanie de consolidare, în care nu puteam interveni decât parțial pentru unii jucători. Am insistat pe un fundaș central experimentat și rapid, mijlocaș cu rol de director creativ și un alt atacant de înaltă calitate, dincolo de Mirco.

Cum au decurs lucrurile este confirmarea a ceea ce m-am gândit și am simțit pe pielea mea de peste câteva săptămâni.

Vreau sa trag concluzia ca sunt foarte senin si multumit de munca depusa pentru ca in acest timp unii tineri au trecut din rezerva de la Dinamo 2 la nationala U1 9.

Și alți tineri și-au putut arăta calitățile în La Liga 1.Am avut un număr important de fete minore disponibile, ca și cum istoria acestui club nu s-a întâmplat niciodată.

Și i-am lăsat să se joace și am încercat să-i ajut să crească.

Toți acești tineri acum sunt sigur că au înțeles calea profesională de urmat și au deschis o mare posibilitate pentru viața lor.

Sper ca echipa și clubul să revină la cele mai înalte niveluri istorice cât mai curând posibil!

Vă îmbrățișez pe toți.

Bafta! Hai Dinamo!”, a scis Bonetti pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.