Detalii șocante. Criminalul a dezvăluit cum și-a ucis ultima victimă 1
Fiica criminalului din Caracal rupe tăcerea. A vorbit despre cazul tatălui său
Ultima Ora Social

Detalii șocante. Criminalul a dezvăluit cum și-a ucis ultima victimă

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, după ce a surprins-o pe fată vorbind la 112. Fata a căzut și a rămas inconștientă, în timp ce agresorul s-a urcat în mașină și a plecat în oraș. Imaginile din Casa Groazei arată dezastrul în care a fost ținută fata.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că agresorul Gheorghe Dincă a găsit-o pe Alexandra, joi 25 iulie, vorbind la telefon în garajul în care era ținută captivă.

De altfel, șeful Poliției Române a confirmat că ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost „Vine, vine!”, apoi apelul s-a întrerupt.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut și a rămas inconștientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuința și timp de două ore s-a plimbat prin oraș, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit acelorași surse, agresorul a stat între orele 12.00 și 14.00 în oraș, apoi a revenit și a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Imagini obținute de MEDIAFAX arată dezastrul de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Peste tot sunt aruncate cutii, haine, bucăți de fier. Într-un asemenea loc a fost ținută captivă și Alexandra.

Surse judiciare mai spun că Luiza Melencu, fata răpită în luna aprilie, a fost omorâtă la scurt timp după ce a fost sechestrată, adică în aceeași zi. Detaliile sunt importante în contextul în care în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Luiza ar fi fost ținută captivă timp de trei luni și omorâtă în iulie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.