Detalii de ultim moment despre Mihai Constantinescu. A fost deconectat de la aparate
Ultima Ora Social

Detalii de ultim moment despre Mihai Constantinescu. A fost deconectat de la aparate

Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate.

Au trecut 29 de zile de când artistul a suferit cele trei stopuri cardio-respiratorii suferite.

Adrian Daminescu a spus că bunul său prieten este ținut într-o comă controlată, „pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze exact cum a fost la Cotabiţă. 

“A fost deconectat de la aparate, dar, în continuare, este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze exact cum a fost la Cotabiţă. Cotabiţă a fost în Roma Antică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă. Eh, aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină.

Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV, relatează wowbiz.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.