Cosma
Ultima Ora Justiție

Declarație ȘOCANTĂ a lui Vlad Cosma în fața magistraților. ”Eu le-am făcut”

Declarație ȘOCANTĂ a lui Vlad Cosma în fața magistraților. ”Eu le-am făcut”

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat luni că şi-a confecţionat singur dispozitivele cu care i-a înregistrat pe procurorii de la DNA Ploieşti şi i-a anunţat pe judecătorii de la Instanţa supremă că renunţă la statutul de martor cu identitate protejată într-un dosar în care este judecat Sebastian Ghiţă.

Vlad Cosma a dat luni o declaraţie în calitate de martor, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este acuzat de corupţie şi şantaj, alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Prahova.

În timpul audierii, judecătorii l-au întrebat dacă a folosit telefonul mobil pentru a-i înregistra pe procurorii de la DNA Ploieşti.

„Nu am înregistrat doar cu telefonul. Văzând aceste practici, am încercat în aceşti ani să fac aceste înregistrări ştiind că într-o zi voi spune ce ştiu. Am avut mai multe dispozitive. Nu au fost puse la dispoziţie de cineva. Pe lângă profesia de economist, de mic copil am avut pasiune pentru IT. Am câştigat şi premii. Am confecţionat singur dispozitivele”, a răspuns Vlad Cosma.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.